MEERVAL KARPER SNOEKBAARS

U VIST OP DE GROOTSTE EN STERKSTE VIS VAN WEST EUROPA! De MEERVAL.

Hier aan de Ebro krijgt u de kans uw recordvis te vangen! Vele klanten zijn reeds naar huis gegaan met een nieuw p.r van 2.00 mtr en meer.
Meerval is in grote getalen aanwezig, net zoals karper. Vaak vangen we zware karper op de meervalstek, zij leven immers zij aan zij en zijn beide verzot op pellets! Als de meerval actief is dan zijn meerdere aanbeten snel achter elkaar mogelijk.
Het kantvissen met pellets blijft de meest productieve manier om vis te vangen. Het is niet toegestaan met levend of dood aas te vissen, er staan fikse boetes op het overtreden van de regels dus daar houden we ons aan.
EBROCAT is gespecialiseerd in het meervalvissen en weet de juiste stekken ! Wij gebruiken de beste fishfinders met GPS om de vis te lokaliseren.
Daarom raden wij u aan om een visgids in te huren om alles uit uw visvakantie te halen. Garantie op vangsten kunnen we helaas niet geven, door de grilligheid van de Ebro met wisselende waterstanden is iedere dag anders. Dat hoort nu eenmaal bij het sportvissen op de rivier. Voor ons staat voorop dat u een onvergetelijke vakantie beleeft !                                             
2.34 gigant!
Ebrocat van 2.15 mtr.


 
error: Content is protected !!