algemene voorwaarden


Ebrocat stelt zich niet verantwoordelijk voor schade en persoonlijk letsel tijdens uw verblijf aan de waterkant of in uw accomodatie.  Schade door u bewust of onbewust toegebracht aan eigendommen van Ebrocat zullen op u verhaald worden, en moeten worden vergoed voordat u vertrekt.
Ebrocat is niet aansprakelijk voor diefstal,verlies of beschadiging van uw persoonlijke bezittingen en bagage.

Kunt u door ziekte of andere reden niet gaan vissen dan is er geen terugbetaling mogelijk van gederfde visdagen. Ook gederfde visdagen door extreme weersomstandigheden worden niet vergoed. Ebrocat zal ten alle tijden proberen een oplossing te vinden zodat u kunt vissen. Dit kan extra kosten met zich mee brengen.

Ebrocat vraagt een aanbetaling om uw boeking definitief te maken. De aanbetaling krijgt u niet vergoed bij annulering. De resterende reissom betaald u op de eerste dag bij aankomst.

Annulering is mogelijk zonder kosten tot 6 weken voor aankomst. (aanbetaling niet vergoed). Bij korter dan 6 weken annulering brengen wij 50% van de reissom in rekening. Natuurlijk proberen we eerst een andere datum te zoeken voor uw vakantie zodat verdere kosten u bespaard blijven.
Aankomst en vertrek kan op ieder gewenst moment. Wij begrijpen dat u door vluchttijden en autohuur soms in de late avond pas aankomt. Wij zullen u echter vragen in de ochtend voor 11.00 uur uit te checken als er op dezelfde dag nieuwe gasten arriveren i.v.m schoonmaak.

Ebrocat verzorgd voor u de Visvergunningen , de kosten voor de vergunning en coto zijn inbegrepen als u kiest voor het All Inclusive Pakket. Wij vragen hiervoor een kopie van uw i.d of paspoort en wat persoonlijke gegevens per mail. Natuurlijk gaan wij met de groots mogelijke zorg om met uw gegevens.  Uw vergunningen liggen klaar bij aankomst. Bij annulering moeten reeds bestelde en door ons betaalde vergunningen vergoed worden.

Disclaimer

Ebrocat streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Fouten in prijslijsten die herkenbaar zijn als programmeer of typefouten, vormen nooit aanleiding om een contract of overeenkomst met Ebrocat te mogen claimen of te veronderstellen.  Wij behouden ons het recht voor om informatie en prijzen op deze website te wijzigen of verwijderen zonder enige voorafgaande mededeling. Zonder uitdrukkelijke toestemming van Ebrocat is het niet toegestaan foto’s, tekst of logo te gebruiken. Het intellectuele eigendom berust bij Ebrocat.

error: Content is protected !!